Gabriela's hondenopvang in Roemenië

Geef ze toekomst !


8-2-2019: 

Oh wat zijn we blij ! We hebben dankzij hele lieve donateurs het bedrag van 2500 euro bij elkaar gekregen om de rest van de koopsom van de grond te kunnen betalen ! 

Bedank briefje van Gabriela:

We wish to thank you all for your kindness and generosity ! Without you I could not have gathered such a huge amount of money and keep the doggies safe ! I was facing a horrible decision that of either abandon them in the streets or return them to the public shelters, then the doggies would be put down to sleep ! It is such a relief that there are still loving caring people in this world! We will be forever grateful to you ! Be blessed you and your families !

27-1-2019:

Twee bofkontjes zijn dit weekend naar hun forever home gegaan. Smurf ( zwart / witte hondje ) is naar Duitsland gegaan waar hij heel welkom is en de bank al veroverd heeft. Mason is naar een gastgezin in Engeland gegaan en hopelijk vinden ze snel een forever home voor hem. Ze zijn gelukkig de sneeuw en de kou uit en kunnen genieten van het leven in een huis. 


17-12-2018:


In het weekend van 15 december is er een dik pak sneeuw gevallen van zo'n 70 cm. Gabriela kon met moeite haar hondenopvang bereiken. Daar heeft Gabriela 5 uur lang sneeuw staan ruimen om de kennels weer een beetje begaanbaar te maken voor de honden. Twee daken zijn door de zwaarte van de sneeuw in elkaar gestort en 1 groot dak staat op instorten. De honden die daar leven kan Gabriela nergens anders tijdelijk onderbrengen, omdat dan de rangen in de andere groepen veranderen en is bang voor vechtpartijen. Ze heeft zo goed als het kon een hoeveelheid sneeuw van het dak kunnen halen en heeft het dak een beetje gestut.

Dit is helaas niet de enige sneeuwbui.....Er zijn nog meerdere zware sneeuw buien ( stormen ) voorspelt. Tot nu toe gaat het met alle honden goed. 


 

 

11-12-2018:

De bouwkeet is gearriveerd ! Het transport kwam op tijd en Gabriela had een tractor geregeld om de keet op zijn plaats te zetten. De keet is groter dan ze dacht. In een woord geweldig ! We zijn allemaal ontzettend blij en een beetje geëmotioneerd dat Gabriela nu eindelijk een beetje geluk heeft om haar opvang te verbeteren.  


  • bouwkeet
  • bouwkeet1
  • bouwkeet2
  • bouwkeet4
  • bouwkeet3
  • bouwkeet5


10-12-2018:

Morgen is het feest ! Een hele lieve man uit Duitsland heeft een bouwkeet aan Gabriela geschonken en de transportkosten a 400 euro betaald en morgen komt de bouwkeet aan. Gabriela gaat de bouwkeet gebruiken als quarantaine voor de nieuwe niet gevaccineerde puppy's. Zo houden we hopelijk vervelende ziekten op een afstand en zitten de puppy's veilig en beschermd tegen de kou en regen.

06-12-2018:

Gabriela heeft te horen gekregen dat ze van haar grond af moet. Haar grond was altijd bedoeld om daar huizen op te plaatsen en die tijd is nu gekomen. In het voorjaar moet Gabriela een nieuw stuk grond gevonden hebben voor haar en al haar honden. Als Gabriela geluk heeft dan kost het goedkoopste stukje grond 3000 euro......

23-11-2018:

Vandaag 23 november 2018 vertrekt Angel naar Nederland naar een heel liefdevol gezin ! Wij wensen Angel en haar nieuwe familie heel veel plezier en geluk toe !