Gabriela's hondenopvang in Roemenië

Geef ze toekomst !
Hoe kunt u ons helpen ?
Voor Nederlandse begrippen is de....

Lees verder:  DonatiesWie zijn wij ? 
Gabriela Casini is een fantastische vrouw...
Lees verder:  Voorstellen

 


Nieuws

Lees al het nieuws wat Gabriela meemaakt.

Lees verder:  NieuwsReactie van een donateur

"Wat een goed initiatief! Altijd fijn om te lezen dat er nog mensen zijn die het lot aantrekken van honden die het zo moeilijk hebben. Heel veel succes met alles en ik hoop dat je naast deze actie ook veel honden kan helpen aan nieuwe baasjes. Over een paar maanden verhuizen wij naar het mooie Gelderland en als al het stof is neergedwarreld zal er een tweede hondje bij komen, wellicht kom ik dan wel weer even om de hoek kijken !"

Update 19-11-2019:

Ieder vrij uurtje, weekend wordt aan de bouw van de opvang besteed. De hekken van de kennels staan nu allemaal netjes in de beton en het hekwerk is keurig vast gelast aan de kennel frames. Kunnen we weer afvinken van de lange lijst ! Gabriela heeft platen op het oog om de wanden dicht te maken. De platen laten licht door, maar de honden kunnen niet zien wat er buiten de opvang gebeurd en andersom ook niet. Stukje veiliger.... De platen zijn 6 meter lang en 2 meter hoog. Omgerekend kost een plaat 43,50 en we hebben er 16 nodig. Nu het dak helemaal betaald is, heeft Gabriela nog 500 euro over om de kennels, muurbekleding, vloeren etc van te maken. Dat is helaas niet voldoende. De tijd begint te dringen, want voor de winter wilt Gabriela al haar honden in de nieuwe opvang onderbrengen. 

Help ons alsjeblieft mee om ook dit laatste deel voor Gabriela te realiseren, zodat Gabriela ontspannen de winter in kan gaan en dat de honden in ieder geval veilig en droog de winter door kunnen komen. 

 

 


Een donatie geven kan op diverse manieren: 

Bankgegevens:

Bankrekening: NL73 RABO 0335 5782 92

Bic/Swift: RABONL2U

Ten name van:  Heesbeen

Nederland / Breda

PayPal:

https://www.paypal.me/hondenopvang 

Tikkie:

bunq.me/hondenopvanggabriela

In overleg nemen we ook geldige cadeaubonnen zoals Bol.com, Douglas, Ici Paris, VVV bonnen enz. aan. Wilt u deze schenken, neem dan even contact op via het contact formulier.