Gabriela's hondenopvang in Roemenië

Geef ze toekomst ! 

Sponsor een Pup 

Vandaag 19 oktober 2019 heeft Gabriela een 8-tal pups ( allemaal teefjes ) dichtbij haar opvang ontdekt. De witte, voor ons bekende, zak lag erbij. Zo'n zak wordt vaak gebruikt om onschuldige puppy's te dumpen. Gelukkig hebben de pups de zak open kunnen krijgen. Gabriela kan het nu al maar amper opbrengen om de maand uit te komen met eten, medicatie etc. Acht pups is voor Gabriela een flinke aanslag in haar budget, maar ze heeft zo'n ontzettend groot hart dat ze ondanks alle geldzorgen de pups heeft meegenomen naar de opvang. 
De pups hebben allemaal een te ronde buik, dus ze zullen waarschijnlijk vol met wormen zitten. Verder zitten ze nu in een puppyren en hebben ze al lekker gegeten en gedronken. Gabriela zal zo snel mogelijk met de pups naar de dierenarts gaan om ze te laten controleren. Een indicatie van de kosten om de 8 puppy's fatsoenlijk groot te brengen:Voer:
1x puppy vlees blik 400g - 7 lei - 1,50 euro
1x zak puppy brokken - 48 lei - 10 euroVaccinaties / ontworming:
Eerste vaccinatie tegen parvo + ontworming 40 lei - 8,40 per pup - 8 pups 67,20 euro
Tweede vaccinatie DHP + Lepto + ontworming 45 lei - 9,45 per pup - 8 pups 75,60 euro
Derde vaccinatie DhPPI + antirabies + chip + ontworming + paspoort + registratie chip 160 lei - 33,60 per pup - 8 pups 268,80 euroDe medische kosten bij elkaar opgeteld en de voedingskosten die steeds terug komen zijn pittig voor Gabriela. Wilt u de pups of 1 van de pups sponsoren, zodat ze verzekerd zijn van een goede start, dan kan dat met een maandelijkse donatie. Het bedrag laten we aan de donateur over. Een eenmalige donatie mag natuurlijk ook.