Gabriela's hondenopvang in Roemenië

Geef ze toekomst !
24 april 2019:

 

De afrastering is zo goed als klaar. Gabriela heeft 2 mannen gevonden die tegen betaling willen werken aan de nieuwe opvang. De grond moet nog vlak gemaakt worden, daarna start de bouw van de kennels.  

26 maart 2019:

Vandaag 26 maart 2019 is een dag die we nooit mogen vergeten. Voor Gabriela is het een hele emotionele dag. Eindelijk is het zover dat ze vandaag bij de notaris mag gaan tekenen voor haar nieuwe stuk grond. Eindelijk heeft Gabriela een eigen stuk grond wat niemand van haar af kan pakken. Haar honden hebben weer een toekomst, een veilige plek......

We hebben hier zo naartoe geleefd ! Ik ben zo trots op Gabriela en zo trots op ons dat we dit voor Gabriela hebben kunnen doen. Samen kunnen we voor Gabriela een hele nieuwe hondenopvang bouwen. Zeer bijzonder om te mooie project van dichtbij mee te mogen maken. 

Gabriela kan het nog steeds niet geloven dat haar droom werkelijkheid is geworden. We zijn er nog lang niet, maar het eerste deel hebben we succesvol kunnen afronden. Nu deel 2: de opbouw van de hondenopvang. 


13 maart 2019: 

Gabriela heeft een gedeelte van de grond al laten afzetten met betonpalen. Naast de grond loopt een klein kreekje. Haar man heeft een gedeelte van het kreekje verbreed en opgehoogd. Hier kan Gabriela water halen voor de honden en in de zomer kunnen de honden afkoelen in de kreek. De restanten van de mais / koren zijn ook uit de grond gehaald en de grond zal nog vlak gemaakt worden. 

We hebben jullie steun als donateurs nog heel erg hard nodig, maar het begin is in ieder geval gemaakt !


We hebben op 8 februari het met zijn allen voor elkaar gekregen om 2500 euro voor Gabriela bij elkaar te sprokkelen, zodat ze haar stukje grond kan gaan kopen. Gabriela is ontzettend blij en opgelucht dat de honden bij haar kunnen blijven. 

Rond 18 februari zijn de papieren klaar die de verkoper aan Gabriela moet geven. Gabriela zal deze papieren afgeven op het gemeentehuis en dan gaat de wachttijd van een maand in. Na deze maand kan Gabriela naar de notaris gaan om alles goed te laten beschrijven en haar grond te kopen. 

Gabriela mag van de verkoper al het een en ander doen op de grond en dus heeft haar man een stapel betonpalen op de kop kunnen tikken en die zijn gedeeltelijk al in de grond gezet. Het is zeer belangrijk dat het stuk grond afgezet word met hekwerk om vreemde mensen en honden buiten de opvang te houden. 


Maar wat is een stuk grond zonder de juiste voorzieningen ?

Haar honden zitten nu in een kennel zonder enige beschutting van een dicht dak en dichte muren, het zou zo fijn zijn als wij haar hondenopvang nu eens naar een hoger niveau kunnen tillen, zodat het voor Gabriela makkelijker word om haar honden te verzorgen. Voor de honden zelf is het bijzonder fijn als ze droog binnen kunnen zitten als het regent of sneeuwt.

Gabriela kan niet veel uit haar huidige hondenopvang recyclen........ 

De hondenopvang heeft diverse dingen nodig:

Aggregaat – voor licht en om water uit een put te halen om zo de honden te voorzien van water.

Hekwerk – om de opvang te beschermen tegen mensen / loslopende honden en om te voorkomen dat honden kunnen ontsnappen.

Heel veel bouwmateriaal – om diverse kennels en een quarantaine kennel mee te maken.

Ons potje is nagenoeg leeg…….

Wie helpt Gabriela mee om ook dit belangrijke deel voor haar en haar honden te verwezenlijken ?


Een donatie geven kan op diverse manieren:


Bankgegevens:

Bankrekening:  NL73 RABO 0335 5782 92

Bic/Swift: RABONL2U

Ten name van: C. Heesbeen

Nederland / Breda
PayPal:

https://www.paypal.me/hondenopvang 


Tikkie:

bunq.me/hondenopvanggabriela

In overleg nemen we ook geldige cadeaubonnen zoals Bol.com, Douglas, Ici Paris, VVV bonnen enz. aan. Wilt u deze schenken, neem dan even contact op via het contact formulier of via c.heesbeen@ziggo.nl 


  • hond12
  • hond2
  • hond9
  • geennaam5
  • bodo3_1
  • mosu2