Gabriela's hondenopvang in Roemenië

Geef ze toekomst !
Gabriela's honden zitten nu ruim in de jasjes en we hebben er eigenlijk over. We gaan een partij jasjes verkopen en de hele opbrengst gaat naar de nieuwe opvang toe.

Om de juiste maat te kiezen is het verstandig om de rug van je hond op te meten. Begin tussen de schouderbladen tot het begin van de staart. Is de lengte van een hond 57 cm kies dan een jasje van 60 cm i.p.v. 55 cm.

We hebben 3 varianten:

Jasje groen / zwart met lange mouwen ( honden met lange poten ). De stof is glad en waterafstotend. Het jasje heeft een ritssluiting op de rug, dus de hond kan makkelijk instappen. Ook kan de jas nog aangetrokken worden met een koordje. 

Jasje groen / zwart met korte mouwen ( honden met korte poten ). De stof heeft een ruiten reliëf patroon en is waterafstotend. Het jasje heeft een ritssluiting op de rug, dus de hond kan makkelijk instappen. Ook kan de jas nog aangetrokken worden met een koordje. 

Jasje zwart met standaard mouwen. De stof is fleece. Het jasje heeft een ritssluiting op de rug, dus de hond kan makkelijk instappen. Ook kan de jas nog aangetrokken worden met een koordje. 

Prijs:

Voor maar slechts 2 euro per stuk 

Gezien deze lage prijs aanbieding en het achterliggende goede doel kunnen deze jasjes niet geruild worden. 

Verzendkosten a 6,95 voor de koper

Heb  je vragen over de jasjes of je wilt er eentje aanschaffen stuur even een berichtje naar c.heesbeen@ziggo.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.